Czytaj artykuły i zwiększaj dochody

Co wiemy o brokerze The Horizon Group Consulting?

The Horizon Group Consulting to oszuści | The Horizon Group Consulting opinie

Zakres usług, który świadczy broker  The Horizon Group Consulting , jest trochę szerszy niż zwykle oferują brokerzy. Firma pracuje z kryptowalutą i oferuje możliwość handlu kontraktami na różnicy cen cennych metali i innych aktywów, które tradycyjnie kojarzą się raczej z giełdą towarową niż z walutową.

Priorytetem w swojej działalności broker przedstawia stworzenie komfortowych warunków dla pracy traderów, co oczywiście wygląda jako chwyt reklamowy, ale wprawdzie broker oferuje platformę online własnej produkcji, co oczywiście potwierdza poważne podejście do pracy.
 
Siedziba - Londyn, Wielka Brytania
 
Broker nie ukrywa swoich kontaktów, one są dostępne publicznie. Menedżerowie obsługi klienta pracują całodobowo.
 
Broker rozpoczął swoją działalność ponad 20 lat temu, za tak krótki okres on zdążył otrzymać wielką ilość pozytywnych opinii oraz otrzymać ponad dziewięć tysięcy aktywnych użytkowników po całym świecie.

Działalność firmy znajduje się pod kontrolą regulatora, co chroni przed oszustwem i podstępem.

The Horizon Group Consulting - opinie traderów i omówienie warunków  


Ogólnie rynek przyjął firmę lepiej niż jej poprzedników. W tym momencie według rankingu firma ma wskaźnik 92-95% pozytywnych opinii, co dla dziedziny finansowej może się uważać za ogromne osiągnięcie. Z pozytywnych aspektów bokera The Horizon Group Consulting opinie zawierają lokalizację siedziby,  szeroki zakres możliwych operacji i regulowanie, które minimalizują możliwość tego, że broker The Horizon Group

Consulting to oszuści. Z neutralnych komentarzy brakuje zwykłych systemów płatniczych, do których się przyzwyczaili wszyscy użytkownicy, podobnych opinii jest dużo, ale ta kwestia jest związana z jurysdykcją firmy i, możliwie, będzie rozwiązana w najbliższej przyszłości.  

Przegląd platformy brokera

Strona ma oczywiste walory:
Związane to z tym, że oferuje pewne niezaprzeczalne zalety:

Jak zarejestrować swoje konto?

Trzeba wejść do rozdziału „utwórz konto” (pomarańczowy przycisk po prawej stronie w górnym kącie).

Po tym, będziesz musieli wypełnić formularz, wpisawszy wszystkie potrzebne informacje. Nic specjalnego. Weź pod uwagę to, że broker jest mocno regulowany przez UE. To znaczy, że wszystkie dokumenty nowych użytkowników potrzebują weryfikacji, żeby The Horizon Group Consulting mogli się upewnić, że nowy użytkownik nie jest aferzystą.

Osobowość użytkowników sprawdza się bardzo prosto, trzeba po prostu wysłać zdjęcie dokumentu potwierdzające Twoją tożsamość oraz zdjęcie koperty, linka lub konta, na którym jest wskazane Twoje nazwisko, adres, które są identyczne tym wpisanym przy rejestracji.

Postępowanie i forma rejestracji są bardzo zrozumiałe. W każdym przypadku możesz zwrócić się do obsługi klienta.

Warunki handlowe The Horizon Group Consulting - przekręt czy dobra oferta?

Opinie The Horizon Group Consulting wskazują, że parametry konta przywiązuje się do wielkości minimalnego depozytu, który w każdym przypadku wynosi EUR 250. Dźwignia finansowa dla wszystkich kont jest jednakowa - 1:300, spread wynosi około 2 punktów. Różnica tkwi w proponowanych warunkach dodatkowych: każdy typ konta jest przygotowany specjalnie dla nowicjuszy albo doświadczonych traderów, albo specjalistów ze strategiami o wysokim ryzyku potrzebującymi solidnej kwoty na koncie dla udanego zarządzania ryzykiem.

Broker oferuje sześć podstawowych typów kont.

Traderzy pozytywnie oceniają The Horizon Group Consulting: opinie pokazują, że brak prowizji, dobre spready i ogólna lojalność firmy do klienta robią handel komfortowym i przyjemnym.

Wsparcie klientów

Przy pracy z traderami broker The Horizon Group Consulting ma do dyspozycji zakres podstawowych usług ze wsparcia, z którego korzystają brokerzy UE:

 
Praca obsługi klienta The Horizon Group według opinii w Internecie jest oceniana bardzo dobrze – podkreślają szybką reakcję i wysoki procent rozwiązanych problemów. Programy lojalnościowe i dodatkowe promocje też od czasu do czasu spotykają się jako pozytywne aspekty współpracy z firmą, razem z informacją o wypłatach pozwalających zrobić wniosek -  The Horizon Group Consulting - nie oszuści i nie oszustwo, w odróżnieniu od większości innych firm.

Rozliczenia i płatności

Dla wpłaty i wypłaty środków klientów The Horizon Group Consulting używa przelewów bankowych (również za pomocą karty). Oprócz tego, aktywnie używa się systemów płatności elektronicznej zarówno dla wpłaty, jak i wypłaty środków.
 
 
Firma The Horizon Group Consulting szczególną uwagę poświęca bezpieczeństwu środków finansowych klientów, więc wszystkie dane o kartach i kontach są chronione szyfrowaniem i nie mogą być dostępne nikomu, oprócz samych klientów. Firma zachęca wszystkich klientów nie przekazywać loginów, haseł do kont, żeby nie zostali ofiarą niepotrzebnego ryzyka i oszustwa.  W The Horizon Group Consulting przekręt z praniem pieniędzy otrzymanych w sposób nielegalny jest niemożliwy. Korzysta się dla tego z protokołów SSL

Niektórzy użytkownicy podkreślają brak popularnych systemów płatniczych, jednak większość z nich zgadza się w tym, że transakcje odbywają się subtelnie i bez opóźnień. Wyjątkiem mogą być wyłącznie dni świąteczne, jednak w tych przypadkach to może zależeć od banku klienta.

Programy lojalnościowe:

The Horizon Group Consulting oferuje kilka zalet.
 

 
Ogólny wniosek o brokerze The Horizon Group pokazuje, że firma starannie pracuje nad swoim wizerunkiem wiarygodnego partnera i występuje jako pośrednik na rynku finansowym dla szerokiego audytorium traderów. Nie ma komentarzy o tym, że The Horizon Group Consulting to oszustwo.

10 Comments
user-img
Lesław Gabrowski
02.04.2021

Wszystko mi odpowiada w brokerze (%). Przeszedł tutaj po porównaniu warunków z moim ostatnim brokerem (i nie były one na jego korzyść, tam spready i prowizje były wyższe). Ogólnie całkiem zadowalający poziom usług, dobre wsparcie. Doradca zawsze powie ci, co zrobić,jeśli utkniesz w wypłacie. Pewnego dnia wleciałem do zamku i zawiesiłem się, w ogóle nie wiedziałem, co dalej. Dzięki sapport, sytuacja została rozwiązana i udało mi się wyjść na bardzo mały minus. Ogólna opinia: doskonałe warunki handlowe, odpowiedni terminal i pełny zestaw niezbędnych narzędzi, przynajmniej na poziomie podstawowym, powyżej jeszcze nie wziąłem.

user-img
chrześcijanin Czerwiński
03.04.2021

( % ) świetny broker dla miłośników skalpowania. Szybkość i przejrzystość systemu, brak odrzuceń transakcji, zamówienia są wykonywane niemal natychmiast, bez rekwotowania, bez dyskontowania. Doładowanie jest szybkie z dowolną kwotą, z WebMoney lub z karty. Wyprowadził na Webmoney, dość szybko i nie ma prowizji. Zalecany depozyt w wysokości 300 dolarów wystarczy, aby rozpocząć poważny handel zyskiem.

user-img
Zbigniewa Adamiuk
03.04.2021

Moim zdaniem pracę brokera ( % ) można ocenić na siedem w skali 10-punktowej. Plusy: szybka realizacja, brak odbić w transakcjach, kompetentne wsparcie, brak prowizji na I / O, stałe spready. Wady to: nie ma wyboru terminali, tylko nie najwygodniejszy MetaTrader4, nie ma seminariów internetowych, konkursów, dema, turniejów międzytradingowych i nie zawsze można szybko dostać się do sapport.

user-img
Zdzisław Frąc
09.05.2021

Od momentu rejestracji i nadal nie mam żadnych roszczeń do brokera (%). Szybko założyłem konto, menedżerowie szczegółowo opowiedzieli o procesie licytacji i zawiłościach terminalu MetaTrader 4, poradzili, aby pobrać do niego szczegółowe instrukcje, podali do niego link. Powiedzieli, gdzie oglądać spready i jakie są na jakich pozycjach, wyjaśnili, jakie mogą być prowizje, + mechanizm wypłaty środków z platformy. Powiedzieli, że nie wahają się skontaktować, jeśli nawet po tak pełnym instruktażu nagle pojawią się pytania. Następnie uzupełniłem konto o 300 USD, zgodnie z aktualnym kursem banku w tym czasie. Natychmiast automatycznie rozpoczął się handel. A ja już drugi miesiąc handluję, bez odwołań i requot. Trochę denerwujące jest to, że jeśli nadal musisz zadzwonić do pomocy technicznej - musisz "cieszyć się" dźwiękami lub muzyką, menedżerowie nie reagują natychmiast, najwyraźniej brakuje ludzi.

user-img
Iji Duchnowski
12.05.2021

Nigdy nie pracował z platformą Meta Trader. Ale kiedy zobaczyłem warunki handlowe brokera ( % ), zdecydowałem dla siebie, że dla nich jestem gotowy, aby przejść do nowego terminalu. I nie ma prowizji za uzupełnienie i wycofanie. Przed rejestracją długo rozmawiałem ze wsparciem. Nawiasem mówiąc, dość kompetentny zespół. Menedżerowie uspokoili mnie argumentami. Według nich logika działania wszystkich terminali jest taka sama. Różnice są szczegółowo opisane w szczegółowej instrukcji. Pozostaje mi więc tylko go pobrać, uważnie przeczytać i, w razie potrzeby, zadzwonić do sapport z pytaniami. Zacząłem od podstawowych wymagań, wlałem 300 dolarów. A kiedy już zdobyłem doświadczenie, dołożyłem depozyt do 1000. Realizacja jest szybka, głównie pracuję z oczekującymi zleceniami, jeszcze nigdy nie przyleciały odmowy. Wnioski o wypłatę są przetwarzane bardzo szybko, a sama wypłata zajmuje półtorej godziny. Przez cały czas pracy była jedna awaria techniczna, ale bardzo szybko System został uporządkowany i wszystko zostało przywrócone.

user-img
Wacław PAWŁOWSKI
22.05.2021

Miałem pewne wątpliwości przed otwarciem konta u brokera (%). Bardzo się cieszę, że zajęło to tylko trzy miesiące, aby całkowicie się ich pozbyć i nie tworzyć nowych. Broker nie zawiódł ani razu. Istnieje poczucie, że firma jest tworzona przez doświadczonych handlowców lub tych, którzy są daleko od pierwszego dnia w praktyce giełdowej. Firma weszła na rynek niedawno, ale na poziomie szkolenia widać, że wyraźnie nie działa tam świeżo odebrany kontyngent. Wszystkie procesy są ściśle uporządkowane, zoptymalizowane, w każdej sytuacji pracownicy są gotowi działać szybko, sprawnie. Zawsze pomogą i podpowiedzą. Nie miałem szczególnie ważnych pytań, kilka razy postanowiłem zadzwonić do wsparcia tylko w celu sprawdzenia gotowości bojowej)))) szkoda, że MetaTrader jest jedynym terminalem, mam nadzieję, że menedżerowie przeczytają nasze recenzje. Proszę dokonać wyboru terminali i dodać konkursy!

user-img
Korneliusz Cękalski
24.05.2021

Taki kalambur: było konto w "otwarciu", musiałem zrobić zamknięcie. Często słyszę, że niektórzy brokerzy nie mogą szybko wypłacić pieniędzy. I tutaj pojawiła się inna niesamowita sytuacja, po uzupełnieniu pieniądze trafiły na konto dzień lub dwa! Ta sytuacja odcina wszystkie skrzydła i nie pozwala na szybkie uruchomienie transakcji, uzyskanie od nich zysku na zmienności. Strasznie niewygodne! Odszedł w (%). Alleluja, środki są wprowadzane w ciągu kilku minut, a także według aktualnego kursu banku w momencie. Wszystko jest całkowicie przejrzyste i obliczane z góry. Z wnioskiem też nie ma problemu, szybki. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że najszybciej dotrą do portfela elektronicznego, a następnie do karty bankowej, ale wypłata na konto bankowe może zająć dzień lub dwa. To już zależy od samego banku. Broker nie stawia prowizji, tylko odsetki bankowe mogą zostać wycofane.Brakuje mi wyboru platform, niewiele jest tylko Metatradera. Na poziomie podstawowym wydaje się, że wszystko jest wystarczające, ale gdy tylko uaktualnisz swoje osobiste doświadczenie, natychmiast zdasz sobie sprawę, że potrzebujesz więcej narzędzi do dokładniejszej analizy rynku.

user-img
Dowcip MICHALSKA
25.06.2021

Nigdy tak nie było i znowu... złapałem wędkę od Veltrade, tam na cześć pierwszej rocznicy rozdano bonusy. Otworzył konto, zaczął handlować i zrozumiał swój błąd. Warunki mi nie pasowały. Wyprowadził wkład i przeszedł do (%). Tutaj już spready były niższe i nie ma opłat We/Wy. A sam wniosek jest znacznie bardziej operacyjny. Na przykład pewnego dnia został wyświetlony na mapie, wszystko poszło w 45 minut. I zdarza się szybciej. Uzupełnienie następuje w ciągu 10-15 minut. To, czego tu nie ma, to turnieje, konkursy i jakieś bonusy.

user-img
Hieronim JABŁOŃSKA
28.06.2021

Próbowałem handlować z brokerem Robo Forex, ma dobrą reputację. Ale w moich walutach nie były najlepsze warunki i ze względu na spready poleciałem do nieprzeniknionego grosza. Próbowałem handlować z nowym brokerem (%). Wcześniej odejmowałem wszystkie warunki, okazało się, że w moich walutach spready są znacznie niższe, a ponadto stałe. Bardzo wygodna opcja, daje pewność, możliwość dokładniejszej prognozy i pozwala trzymać się konkretnej strategii. Kolejny plus, brak prowizji za wycofanie. Szkoda, że nie ma turniejów, konkursów i innych treści rozrywkowych. Do tej pory ( % ) nie ma nawet filmów instruktażowych i materiałów dla początkujących.

user-img
Jurek Borowski
17.07.2021

Nagle ktoś przyda się mojemu doświadczeniu. Kilka miesięcy temu otworzył konto u brokera forex (%). Nie jestem nowy w tej sprawie, więc wybór nie był przypadkowy. Co z zalet: stałe niskie spready, szczególnie dla mojej pary CAD / NZD, wysoka dokładność analityczna, interesujące jest handlowanie, możesz pracować z kryptowalutą, możesz zacząć od małych infuzji bez większego wpływu na budżet. Wady: niewiele pakietów taryfowych, brak wersji demonstracyjnych i mikrorachunków szkoleniowych, brak narzędzi finansowych na poziomie początkowym.

Post a Comment

The Horizon Group Consulting to oszuści | The Horizon Group Consulting opinie
01 / 04 / 21

US GDP growth in Q4

US GDP growth in Q4 is revised to 2.1% p.a. from 2.1% p.a., preliminary estimate Forex market news The U.S. economy continued to grow moderately

The Horizon Group Consulting to oszuści | The Horizon Group Consulting opinie
09 / 12 / 20

Types of transactions on Forex

Any trade is opened, at this moment a certain Commission may be deducted from the trader's account, and it is also opened initially in a somewhat unfavorable position.

The Horizon Group Consulting to oszuści | The Horizon Group Consulting opinie
01 / 12 / 20

Types of Indicators for traders

Any trader, from beginner to professional, uses indicators in one way or another. Novice traders tend to view indicator signals as a call to action.

Interested in Collaboration?

In order not to waste time, please contact us for cooperation

Contact Us